Besøg butikken på Nørregade 27 Aalborg – Somethingbytinelund

Fri fragt ved køb over 599 kr. - Afhentning i butikken på Nørregade 27 Aalborg

Butikken i Nørregade 27

Something By Tine Lund - Stemningsbilleder fra Nørregade 27

Om butikken i Nørregade 27 Aalborg 

Butikken Something by Tine Lund ligger i Aalborgs centrum på gågaden  Nørregade i nr. 27, som er et fint gammelt grønt hus, nær Teaterkvarteret, hvor blandt andet Nordkraft ligger. 

Når du kommer ind, befinder du dig i en lys og venlig nichebutik med et nøje sammensat udvalg af vores egne favoritter. Her finder du tøj og ting af høj kvalitet fra en lang række sjældne brands fra for eksempel Frankrig, Sverige og Holland.

Vi har valgt at supplere den fysiske butik med webshoppen "somethingbytinelund.dk".

Vores filosofi er, at kvalitet bidrager til bæredygtigheden, da det er i brug længe. Derfor er tøj, brugskunst og interiør udvalgt med miljø og kvalitet i tankerne.

Du kan finde også finde et lille udvalg af retro møbler og design.

Her er noget for enhver smag, og du kan nemt finde en overraskende gave til enhver lejlighed. 

I vores fysiske butik kan du opleve og købe alle de produkter, som du også finder på vores webshop, somethingbytinelund.dk. Og det bedste af det hele er, at du kan tage dine varer med hjem med det samme.

Kundeaften hos Something By Tine Lund

Vi elsker at skabe en hyggelig og unik shoppingoplevelse for vores kunder, og derfor afholder vi også regelmæssigt kundeaftener i vores butik. Det er en fantastisk mulighed for jer at shoppe og prøve nye varer og nyde en dejlig aften i skønt selskab. Som en ekstra treat, tilbyder vi også eksklusive rabatter på udvalgte varer el brands. Hvis du ønsker at holde dig opdateret på vores kommende arrangementer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.

Parkering

Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt, at besøge vores butik, derfor har vi lavet dette fine kort. Der er flere parkeringspladser at vælge imellem i gåafstand fra vores butik, og du kan nemt betale med MobilePay eller betalingskort. Se parkeringsmulighederne nedenfor

Parkeringsmuligheder - Something By Tine Lund


Something by Tine Lund 
Nørregade 27
9000 Aalborg 

Åbningstider
Man-tors. : 11.00 - 17.30
Fredag : 11.00 - 18.00
Lørdag : 11.00 - 15:00
Søndag : Lukket


Vi glæder os sådan til at se dig!